Vis moms

Velkommen til Dobots nye webshop

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye Dobot webshop og dermed kunne tilbyde dig en ny og forbedret oplevelse af vores Dobots.

I vores shop finder du alle Dobot robotter til både uddannelse- og erhvervsformål b.la Dobot Magician Lite, som er en af vores mest populære robotter til uddannelsesinstitutioner, da den gør undervisning om programmering og robotteknologi sjov, spændende og lærerig på samme tid. Derudover kan sværhedsgraden for programmeringen af robotten, justeres så alle kan være med.

Dobots fås i alle prisklasser og størrelser, derfor sørger vi for at skræddersy den løsning som passer præcis til din virksomhed. Hvis du har spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@dobot.dk eller på tlf. +45 70 70 70 62.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din virksomhed.